Direktlänk till inlägg 19 mars 2010

Hoppsan...

Av Caroline Olsson - 19 mars 2010 23:39

Ojdå!
Har visst inte bloggat på en vecka   

Aja...

Det har varit fullt upp, som vanligt...


Lördagen började med valberedning, som för den delen gick jättebra!

Sen kunde jag köra hem i lugn och ro, eftersom jag har världens bästa mamma som mockade till mig, så jag slapp köra till stallet.

På kvällen skulle jag åkt iväg till en killkompis och lirat lite tv-spel, hehe!

Men jag orkade bara inte!! Jag bojkottade allt och gick en runda med Lone. Sen blev det soffan och virkning för hela slanten!


I Söndags fyllde mamma år.

Givetvis firades det med smörgåstårta och vanlig tårta.

Familjen var på plats. Jag, mormor, Thomas & hans familj och såklart Lena.

På kvällen blev det film.

Jag åkte till Sven och kollade på "flickan som lekte med elden"...

Popcornen var slut, men minsann om vi inte hittade en glasslåda i frysen, så vi klämde halva var!   

Glömde dansen dock... Sicken miss!!!


Måndagen vankades det spelning i Brösarp. Blev såklart lite smått hysterisk när jag inte hittade flöjtskrället, men minsann... Den låg i hallen!!

Så fick jag tillfälle att se hur Stina har det! Riktigt mysigt, måste jag säga...

Givetvis hade jag inte hunnit äta innan, så Stina plockade fram en macka. Snarare; hon till och med bredde den åt mig! Stort tack!!

Klockan var närmare 23,30 när jag väl kommit hem och var färdig att sova   


Tisdag kväll bekräftade jag definitivt de nya ägarna till Molly, så den 24e kör jag och hämtar henne efter jobbet och lämnar henne till den nya familjen!

Det känns superskönt! Hon kommer få 2 hundkompisar, familjen har stor trädgård, någon är nästan alltid hemma, och dessutom har de båtar, som hundarna får följa med i!!! Hon kommer stormtrivas!


I Onsdags var det möte med LUK, SSU och Unga Sossar. Vi planerade aktiviteterna inför valrörelsen. Det blir ett spännande år!!

När jag kom hem kikade Andy inom (inte dansläraren) inom. Det blev en promenad med Lone, och sen en liten åktur för att han skulle försöka lyssna varför min bil för sånt oväsen!!

Bilskrälle! Nu kommer de säkert anmärka på avgassystemet på besiktningen, så måste den in igen... Jävla skit! Hjullagren verkade tydligen också kassa, undrar om de anmärker på sånt?

Ahh, också sjunger ju startmotorn på sista versen...

Nedrans bilskrälle!!

Aja, trevligt var det iaf.


Fast lite sleten var jag allt när klockan ringde på Torsdagen... Andy körde inte hem förrän närmare 00,30 på onsdagen... Vi blev helt enkelt ståendes ute och tjabbade efter åkturen. Egentligen skulle jag bara kika lite på hans bil, eftersom den är stylad lite häftigt, hehe! Men traggiga som vi båda är blev vi som sagt ståendes i vad som måste varit runt en timme!

Förr var jag alltid så snacksam, men jag har faktiskt varit rätt så tyst ett tag nu... Skönt att det kommer tillbaka igen! Eller beror det på vem man pratar med, kanske?   


Torsdagen bestod i gruppmöte inför nämnden. Intressant, särskilt med infon vi fick om några kommande ärenden!!

Ingen fika dock. Han som skulle kirrat det dök minsann inte upp, och hade inte heller brytt sig om att kontakta någon annan för att byta fikadag! SKÄMS på dig, Lasse!   Hehe, näe då. Det löste sig... Vi hittade några skorpor i förrådet, men en fralla hade ju suttit fint eftersom jag körde direkt från jobbet och var vrålhungrig!! Visserligen hade jag ätit 2 bitar vetebröd till fikat, men i alla fall...

På kvällen, eller snarare kanske natten, la min telefon av!!

Rätt som det var började det bara prassla!! Nedrans lur!

Eller nedrans Optimal Telecom, kanske?

Sist det prasslade trodde jag att det var min sletna telefon som var kass, så jag fick en ny av lilla mor, men minsann om inte den också prasslade!! Då visade det sig att den gamla minsann fungerade utmärkt, men det var fel på nätet!!!

Grrrr...

Aja, jag hade ju redan pratat med Andy i närmare 3 timmar då, och klockan var faktiskt runt 1... Så det var kanske lika bra.

Men ändå skumt... Och lite förbaskad blir man ju när det bryts sådär mitt i en mening!!

Jag slet iaf ut batterierna och satte i dem igen, men då bråkade den för att den tyckte den var urladdad!! *suck* Nedrans teknikskit!

Jaja, imorse fungerade den iaf!


Kvällen har varit lugn... Efter några besök här och var slängde jag mig i soffan med en påse popcorn och en cola. Kunde jag gott förtjäna efter min vecka, tyckte jag   

Eller ja... Jag har faktiskt tvättat 3 maskiner tvätt också. (Nu fiskar jag efter beröm, såklart   )


Dags att knyta sig nu...

Imorrn vankas det 50årsgille i Gälltofta. Ska bli skoj!

Ser särskilt fram emot att träffa Ida & Mattan. Det var ett tag sen nu och vi har ju en del att snicksnacka om, även om en del har avverkats på telefon, hehe!


Jahh...

Det var det det...

Nu ska jag minsann snusa kudden!


Jo förresten!!

Jag har varit så duktig så!! I Tisdags lagade jag ju mat när jag kom hem!!

Jag till och med handlade SJÄLV innan!! Jisses Amalia... Tösen börjar växa upp, tror jag bestämt   

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Caroline Olsson - 31 mars 2016 18:15

Det här är rena tramseriet!http://www.kristianstadsbladet.se/kristianstad/opposition-vill-att-eriksson-s-avgar/   Jag hörde redan imorse på radion att treklövern och SD kräver ordförandes avgång och jag satte nästan i halsen!Helt ärligt; det är v...

Av Caroline Olsson - 31 december 2015 22:39

Så var det dags att summera det gångna året än en gång. Jag höll först på att glömma mitt årliga inlägg och var på väg att gå och lägga mig utan det, men kom på att det trots allt är en tradition, så lika bra att hålla den igång!   Året har bju...

Av Caroline Olsson - 1 november 2015 21:30

Ibland är jag lite extra modig!Ibland får man helt enkelt lägga rädslan åt sidan och prova på något skrämmande. Efteråt är det enormt stärkande.   Min fina Shiny har jag haft i 12 år, och sedan jag fick henne har jag inte ridit någon annan häst...

Av Caroline Olsson - 28 oktober 2015 16:15

För ett par veckor sen fick jag eld i baken!!Plåtslagaren skulle komma på måndagen, och på fredagen kom jag på att jag måste måla klart "lådan" under taket innan hängrännorna kommer på plats!   Som tur var skulle jag släppa ut hästarna på helgen,...

Av Caroline Olsson - 27 oktober 2015 22:30

Nä minsjäl!Det var det värsta!   Han den där som varit så få förunnad är det dags att lägga på hyllan nu! Att han är sjukt skum har jag redan konstaterat. Det kan gå ett par veckor utan att han hör av sig, och sen plötsligt hör han av sig var...

Presentation

Omröstning

Skulle du kunna tänka dig att ta hand om ett omplaceringsdjur? (Glöm inte att kontakta mig i så fall www.carolz.se eller carolz_84@hotmail.com)
 Helt klart
 Kanske
 Det beror på
 Antagligen
 Antagligen inte
 Absolut inte

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8 9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Carol'z

Dela

Bookmark and Share

Min Instagram


Ovido - Quiz & Flashcards